Bine aţi venit!

Despre noi click pentru a mari

Societatea ELECTROVEST S.R.L. este înfiinţată în anul 2001 şi are ca obiect de activitate comercializarea de materiale de construcţii în special oţel beton, armături metalice pentru construcţii şi servicii adiţionale acestui domeniu (fasonare oţel beton). Echipa societăţii ELECTROVEST S.R.L. promovează, încă de la început, o politică de parteneriat bazată pe încredere, pe respectarea termenelor şi a calităţii produselor şi care aduce beneficii tuturor părţilor implicate.

De-a lungul timpului societatea a înregistrat o dezvoltare evidentă lărgindu-şi aria de distribuţie, diversificându-şi gama de produse şi susţinând oferta comercială prin lansarea de produse noi, creşterea parcului auto şi achiziţionarea de instalaţii şi echipamente moderne.

Oferta noastră de materiale de construcţii este completă şi diversificată, răspunzând atât exigenţelor tehnice actuale cât şi diverselor opţiuni economice. Beneficiem de relaţii comerciale foarte bune cu producătorii de oţel beton şi de alte materiale de construcţii, ceea ce asigură clienţilor noştri, persoane juridice sau fizice, un raport calitate-preţ imbatabil. Dintre furnizorii noştri amintim: S.C. DUCTIL STEEL S.A. Buzău, S.C. MECHEL Câmpia Turzii S.A., S.C. MECHEL Târgovişte S.A., S.C. DAN STEEL GROUP Beclean S.A.

Logistica noastră asigură şantierelor toate materialele, întotdeauna la timp. Utilajele moderne şi experienţa personalului calificat garantează calitatea serviciilor de fasonare a oţel betonului şi de consultanţă. Graficul de livrare al materialelor este stabilit împreună cu beneficiarul în concordanţă cu graficul de execuţie a lucrărilor de construcţii.

În anul 2007 societatea noastră a obţinut certificarea pentru Sistemul de Management al Calităţii bazat pe standardul ISO 9001:2000 pentru domeniul de activitate „Comercializare materiale de construcţii feroase şi neferoase; fasonare armături metalice, inclusiv activităţi de proiectare” din partea Organismului de Certificare AJA REGISTRARS şi UKAS Marea Britanie, ceea ce a contribuit la creşterea încrederii partenerilor de afaceri.

 
Contactaţi-ne! 0264-274090

Oferte speciale

Oferta Speciala 2
Oferta Speciala 2
detalii

Oferta Speciala 1
Oferta Speciala 1
detalii